Foundation Orbit Slider Jams on WordPress

I tried converting an orbit slider I made with the Foundation 6 framework into WordPress, however it seems to jam and stop working as soon as it slides to the second post:

<ul class="orbit-container">
  <?php $i = 0; ?>
  <?php $slider = new WP_Query(array('post_type' => 'testimonials', 'orderby' => 'date', 'posts_per_page' => 3)); while($slider->have_posts()) : $slider->the_post(); ?>
    <li class="<?php echo $i == 0 ? 'is-active' : '' ?> orbit-slide">
      <div class="post">
        <blockquote class="post">
          <i class="fa fa-quote-left quotes"></i>
            <?php the_content(); ?>
          <i class="fa fa-quote-right quotes"></i>
        </blockquote>
        <cite><?php the_title(); ?></cite>
      </div><!-- .post -->
    </li>
  <?php endwhile; wp_reset_postdata(); ?>
</ul>

I have also enqueued the following js files (as well as my custom one in which foundation is triggered):

wp_deregister_script('jquery');
wp_enqueue_script('jquery', 'https://code.jquery.com/jquery-3.2.0.min.js', array(), '3.2.0', true);
wp_enqueue_script('foundation', get_template_directory_uri() .'/js/foundation.min.js', array(), '6.3.1', true);
wp_enqueue_script('foundation-orbit', get_template_directory_uri() .'/js/foundation.orbit.min.js', array(), '6.3.1', true);

Could anyone PLEASE help me? I really have no idea as per how to correct this bit of code.
Thank you all in advance.

Read more here: Foundation Orbit Slider Jams on WordPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *