enter image description here

In my shop page I have custom content (custom content are few products with headings), and If is on top of the page everything is displayed well, but when i move do_action( 'woocommerce_archive_description' ); below my loop i have problem with my custom content

Here is my archive-product.php

<?php
/**
 * The Template for displaying product archives, including the main shop page which is a post type archive
 *
 * This template can be overridden by copying it to yourtheme/woocommerce/archive-product.php.
 *
 * HOWEVER, on occasion WooCommerce will need to update template files and you
 * (the theme developer) will need to copy the new files to your theme to
 * maintain compatibility. We try to do this as little as possible, but it does
 * happen. When this occurs the version of the template file will be bumped and
 * the readme will list any important changes.
 *
 * @see         https://docs.woocommerce.com/document/template-structure/
 * @author      WooThemes
 * @package     WooCommerce/Templates
 * @version     2.0.0
 */

if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) {
    exit; // Exit if accessed directly
}

get_header( 'shop' ); ?>

<?php
    /**
     * woocommerce_before_main_content hook.
     *
     * @hooked woocommerce_output_content_wrapper - 10 (outputs opening divs for the content)
     * @hooked woocommerce_breadcrumb - 20
     */
    do_action( 'woocommerce_before_main_content' );
?>

    <?php if ( apply_filters( 'woocommerce_show_page_title', true ) ) : ?>

        <h1 class="page-title"><?php woocommerce_page_title(); ?></h1>

    <?php endif; ?>



    <?php if ( have_posts() ) : ?>

        <?php
            /**
             * woocommerce_before_shop_loop hook.
             *
             * @hooked woocommerce_result_count - 20
             * @hooked woocommerce_catalog_ordering - 30
             */
            do_action( 'woocommerce_before_shop_loop' );
        ?>

        <?php woocommerce_product_loop_start(); ?>

            <?php woocommerce_product_subcategories(); ?>

            <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

                <?php wc_get_template_part( 'content', 'product' ); ?>

            <?php endwhile; // end of the loop. ?>

        <?php woocommerce_product_loop_end(); ?>

        <?php
            /**
             * woocommerce_after_shop_loop hook.
             *
             * @hooked woocommerce_pagination - 10
             */
            do_action( 'woocommerce_after_shop_loop' );
        ?>

    <?php elseif ( ! woocommerce_product_subcategories( array( 'before' => woocommerce_product_loop_start( false ), 'after' => woocommerce_product_loop_end( false ) ) ) ) : ?>

        <?php wc_get_template( 'loop/no-products-found.php' ); ?>

    <?php endif; ?>

<?php
    /**
     * woocommerce_after_main_content hook.
     *
     * @hooked woocommerce_output_content_wrapper_end - 10 (outputs closing divs for the content)
     */
     do_action( 'woocommerce_archive_description' );
    do_action( 'woocommerce_after_main_content' );
?>

<?php
    /**
     * woocommerce_sidebar hook.
     *
     * @hooked woocommerce_get_sidebar - 10
     */
    do_action( 'woocommerce_sidebar' );
?>

<?php
        /**
         * woocommerce_archive_description hook.
         *
         * @hooked woocommerce_taxonomy_archive_description - 10
         * @hooked woocommerce_product_archive_description - 10
         */
        //do_action( 'woocommerce_archive_description' );
    ?>          

I don’t know what is problem, but I think I have to stop do_action( 'woocommerce_before_shop_loop' );

Anyone can help me to display my custom content corect?

Read more here: Move content below products in shop page


Solution:

If you know the solution of this issue, please leave us a reply in Comment section, to update the question.


Wordpress related questions and answers: