I’m new to creating themes and I’ve recently started work on my first Underscores theme.

Everything seemed to be going well, but then I realized that the post pages and archive pages aren’t responding well on mobile.

Here is the single.php code

<?php
/**
* The template for displaying all single posts
*
* @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-
hierarchy/#single-post
*
* @package Elesha
*/

get_header(); ?>

<div id="primary" class="content-area">

    <main id="main" class="site-main" role="main">

    <?php
    while ( have_posts() ) : the_post();

        get_template_part( 'template-parts/content', get_post_format() );

        the_post_navigation();

        // If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template.
        if ( comments_open() || get_comments_number() ) :
            comments_template();
        endif;

    endwhile; // End of the loop.
    ?>

    </main><!-- #main -->


    <?php
    get_sidebar();
    get_footer();

and here is the content.php code

<?php
/**
* Template part for displaying posts
*
* @link https://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
*
* @package Elesha
*/


?>

<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>
<header class="entry-header">
    <?php
    if ( is_single() ) :
        the_title( '<h1 class="entry-title">', '</h1>' );
    else :
        the_title( '<h2 class="entry-title"><a href="' . esc_url( 
     get_permalink() ) . '" rel="bookmark">', '</a></h2>' );
    endif;

    if ( 'post' === get_post_type() ) : ?>
    <div class="entry-meta">
        <?php elesha_posted_on(); ?>
    </div><!-- .entry-meta -->
    <?php
    endif; ?>
</header><!-- .entry-header -->

<div class="entry-content">
    <?php
        the_content( sprintf(
            /* translators: %s: Name of current post. */
            wp_kses( __( ' %s <span class="meta-nav">&rarr;
 </span>', 'elesha' ), array( 'span' => array( 'class' => array() ) ) ),
            the_title( '<span class="screen-reader-text">"', '"</span>', 
 false )
        ) );

        wp_link_pages( array(
            'before' => '<div class="page-links">' . esc_html__( 'Pages:', 
'elesha' ),
            'after'  => '</div>',
        ) );
    ?>
</div><!-- .entry-content -->

<footer class="entry-footer">
    <?php elesha_entry_footer(); ?>
</footer><!-- .entry-footer -->

I honestly don’t know what’s wrong here.

I’ve also had some issues with adding a custom logo to the website and the menu isn’t working on mobile for some reason.

Link to website with theme active – timothycdavis.co.uk

Read more here: Underscores Custom Theme Not Resposnding


Solution:

If you know the solution of this issue, please leave us a reply in Comment section, to update the question.


Wordpress related questions and answers: