Woo commerce reviews tab not displaying after adding custom html to description tab

The review tab on my woo commerce product page is not displaying properly. It shows the reviews tab, and you can see that a review has been added, but can’t actually read the review, or see the review form.

It was displaying properly before. It happened after I added some div classes to my product description page, for extra formatting. It seems to have affected the displaying of the reviews tab for some reason.

Has anyone else had this issue after adding formatting the the description page, and had it affect other product tabs?

I would rather keep the formatting on my description page, but when I remove it the reviews tab fully displays again. Any help would be great, thanks!

Here’s the code for reference:

<div class = "who-title">
About this restaurant
</div>

<div class = "who-text">
At 'Vanilla Oriental Palace', we're commited to serving succulent dishes from not just one country, but a number of Oriental locations. Whether you fancy a tradional Indian curry in our 'Tikka Masala', or Chinese noodle heaven in our 'Caramelised pork belly with noodles', it's all here and it's all delicious !

We opened in 1998 and decided that dedicating a restaurant to just one type of oriental food simply wasn't enough, so we opened a restaurant that served Indian, Chinese, Thai and Korean dishes!</div>

<div class ="who-title">
Opening Times
</div>

<div class = "who-text">
Monday: 7.00pm - 12:00am
Tuesday: 7.00pm - 12:00am
Wednesday: 6:00pm - 11:00am
Thursday: 8:00pm - 12:00am
Friday: 5:00pm - 1:00am
Saturday: 2:00pm - 9:00am
Sunday: Closed
</div> 

<div class ="who-title">
Restaurant Location
</div>

<div class ="location-picture">
<img src="http://users.aber.ac.uk/ler14/Wordress%20implementation%201/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/Screen-Shot-2012-09-10-at-12.12.05.png" alt="" width="679" height="381" class="alignnone size-full wp-image-249"/>
<h4>Vanilla Village, Vanilla County, VV12 2MJ</h4>

 

Read more here: Woo commerce reviews tab not displaying after adding custom html to description tab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *